Mijn boeken

Op een laagdrempelige manier wordt energetische hypnose toegelicht.

Energetische hypnose is het debuut van Eveline Haine. Haar non-fictieboek verschijnt bij de Gentse uitgeverij Beefcake Publishing en komt in september 2020 op de markt in Vlaanderen en Nederland.

Dit unieke en vernieuwende boek legt op een laagdrempelige manier uit wat energetische hypnose inhoudt en hoe het een positief verschil kan maken in jouw leven. Het boek is zeker ook een aanrader voor hooggevoelige mensen die in het dagelijks leven steeds weer tegen dezelfde obstakels lijken te lopen.

Wenst u graag een voordracht over dit onderwerp? Neem gerust contact op en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Veel leesplezier gewenst!

Non-fictie
120 pagina’s
ISBN 978 949 3111 417 – NUR 860
Prijs boek = 17,50 euro

Na het onverwachtse succes van het eerste boek Energetische hypnose, kon dit vervolg uiteraard niet langer meer op zich laten wachten. Aan de hand van echte verhalen uit haar praktijk beantwoordt Eveline weer heel wat vragen over hypnose, hoogsensitiviteit en energetisch werk.

Steeds meer mensen die zich uit balans voelen, vinden alsmaar vaker een oplossing in het alternatieve circuit. De combinatie van hypnose en energetisch werk kan vaak prachtige resultaten opleveren bij mensen die klaar zijn om hun leven in handen te nemen en veranderingen in hun leven te verwelkomen. Dit boek is dan ook een aanrader voor iedereen die klaar is voor een nieuwe start.

Non-fictie
120 pagina’s
ISBN 978 949 3293 144 – NUR 860
Prijs boek = 19 euro

Wil u de boeken bestellen? 

U kunt de boeken bestellen via het contactformulier op deze website of via een mailtje naar info@hypnosepraktijkbrugge.be. Indien u het aan huis wil laten leveren, komt er een kleine verzendkost bij. Komt u het liever zelf ophalen in de praktijk, dan kan dat alleen op afspraak.